MónTerrassa
Othman Creta, siguis on siguis, t’estimaré. Sempre

A tots vosaltres, els que en aquests dies tan incomprensibles, us esteu preocupant per mi.

Em trobo en un lloc desconegut a on, ara mateix, només hi ha dolor. Sé que hi ha un punt de llum allà dalt que m’està il·luminant per sortir d’aquest forat, però encara no arribo a veure’l. Ho sé perquè cadascú de vosaltres m’ajuda a il·luminar aquesta esperança. Ho sé perquè tot i que ara, em sembli una quimera,sé que sóc forta i que me’n sortiré. I és des d’aquesta esperança que us vull donar les gràcies. Gràcies a tots, amics, coneguts, desconeguts, entitats… gràcies per compartir el meu dolor; estic segura que, gràcies a vosaltres, aquesta angoixa cada cop serà menys forta i deixarà de mossegar-me com fins ara ho està fent.

Em sento tan afortunada de saber que tants de vosaltres m’estimeu i estimaveu l’Othman Chreta, que agafo el vostre afecte com una abraçada eterna cap ell, el meu petit; em falta l’ànima, estic destrossada, però també volia aprofitar per dir-vos que, des de ja, començo a construir una nova realitat. Una altra realitat. Diferent a la que compartia amb l’Othman Creta. Quan acabi aquest dol, que no és res més que… el preu que s’ha de pagar per estimar; i això, no ho deixaré de fer mai, Otham Creta, siguis on siguis, t’estimaré. Sempre.

Deixeu-me acabar amb un agraïment molt especial per tota la família Ballart, en especial pel nostre estimat alcalde Jordi Ballart, a Mónica Polo, regidora de Salut, Xavier Cardona i absolutament tots els membres de Tot per Terrassa; als titulars de la farmàcia on treballo, Farmàcia Cap Nord, Laura Miró, Faustino Vicente i als meus companys, a Asprofa Asociación de profesionales de la farmacia; i als meus companys de voluntariat de Barcelona Actua; a l’Hospital Parc Taulí, Diari Sport i tots els diaris esportius que s’han fet ressò d’aquesta ingrata notícia; al Consulat Marroquí, Diari de Terrassa, Món Terrassa, La Torre… a tots els mitjans de comunicació que han acompanyat aquesta trista notícia; a l’escola Joan Marqués Casals, SEM Terrassa, Mossos, a l’Associació Cultural i Esportiva Perpetuenca de Policies Aperpol, a la Federació Catalana de Futbol, a Jordi Cuesta, president del Terrassa FC i a tot l’equip: jugadors, equip tècnic i directiu; al Futbol Club Barcelona, al RCD Espanyol de Barcelona i a tots els clubs esportiu que han dedicat aquest cap de setmana un minut de silenci a Otham Chreta; a la meva família, amics i a tots els que, sense coneixe’ns, heu volgut acostar-vos a la finestra del meu desconsol. Gracias.

Afifa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa