MónTerrassa
#OTFest al Parc Audiovisual amb Miki i els seus companys
  • CA
Miki Nuñez a OT2018

Miki Nuñez a OT2018 | Cristóbal!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

Una desena de concursants d’”Operación Triunfo 2017” i “Operación Triunfo 2018”, juntament amb una grup de 12 seleccionats, actuaran dijous 18 de juliol a les quatre de la tarda al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa.

Els deu concursants d’”OT” que participaran en l’event són el terrassencMiki Núñez, Alba Reche, Natalia Lacunza, Carlos Right, Dave Zulueta, Julia Medina, María Escarmiento, Nerea Rodríguez, Raoul i Ricky Merino.

D’entre 3.000 persones que van gravar una interpretació musical en solitari i la van penjar a Twitter, 211 han estat seleccionats i tenen un “Pase Directo” per participar en la primera fase del càsting de la propera edició d’”OT”. D’aquests, una dotzena han estat escollits per formar part de la #OTFest. Ells i elles són Ainhoa Espinoza, Alexandra Carrera, Amber Figueroa, Ángela González, Diego Infante, Flavio Fernández, José Luis Tenaguillo, Lola Segura, Nate Ojeda, Paula Ojeda, Peter Sola i Víctor Miranda.

Dues-centes persones escollides a través d’un sorteig per les xarxes socials podran veure en directe les vint-i-dues actuacions. La resta de gent que vulgui gaudir de l’espectacle en viu podrà fer-ho a través del canal de YouTube de l’acadèmia o bé amb el hashtag #OTFest a les xarxes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa