MónTerrassa
‘OT’ tornarà l’any vinent amb una dona al capdavant
  • CA

TVE no prepararà enguany una nova edició d’Operación Triunfo. La idea és que el format respiri, deixar temps entre un grup de concursants i uns altres per evitar un altre fracàs d’audiència. Això no vol dir que la productora deixi de treballar en la següent, però. Tinet Rubira ha donat detalls a Catalunya Ràdio sobre les seves idees de cara a la següent temporada. “Rescatarem el xou quan hagi passat la pandèmia”, anuncia.

Són molt bones notícies per als seguidors del programa, ja que s’havia especulat amb la seva cancel·lació definitiva per culpa de la baixa audiència que han fet enguany. Les crítiques han estat una constant, a més a més, el que els feia plantejar-se si valia la pena seguir amb una emissió més. Sembla que de moment no ho descarten pas, més aviat tot el contrari: “Aquesta temporada no tornarem, però estem treballant en la tornada d’OT. Crec que les televisions posaran data quan hi hagi possibilitats de fer un càsting multitudinari”. Cal recordar que actualment es troben sense presentador, després de la inesperada marxa de Roberto Leal a Antena 3 per posar-se al capdavant de ‘Pasapalabra’.

La solució, segons el productor del programa? Aprofitar per buscar un perfil nou: “Crec que ara sí que ha arribat el moment de tenir una presentadora. Amb experiència, que li agradi la música i sigui empàtica”. Aquestes paraules han generat molta repercussió a Twitter, que ja comença a fer especulacions sobre quina presentadora podria ocupar-se del programa en un futur. A més a més, era inevitable que molts usuaris recordessin el fracàs que va suposar l’única edició presentada per una dona, quan Pilar Rubio era la presentadora. Tinet ha tornat a defensar-la públicament: “Aquella edició no va funcionar. I no em cansaré de repetir que no va ser culpa seva”. Caldrà esperar a l’any vinent per tenir data de càsting i estrena d’una nova edició que sembla que podria estar presentada per una dona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa