MónTerrassa
Operatiu de reforç durant dos dies per netejar l’espai públic de Terrassa
  • CA
Un treballador d'Eco-Equip desinfectant el vehicle
Un treballador d’Eco-Equip desinfectant el vehicle | Eco-Equip

!--akiadsense-->

Al llarg d’aquest dimarts, l’Ajuntament de Terrassa ha dut a terme un operatiu de neteja complementari a tots els barris de la ciutat, per tal de reforçar els serveis mínims que estan operatius durant la crisis del Coronavirus. Un total de 9 equips de dues persones cadascun ha actuat a la pràctica totalitat de les places, jardins i zones verdes per ampliar les tasques de neteja en l’espai públic.

Des que es va iniciar l’estat d’alarma, fa més de vint dies, el servei de manteniment municipal està actuant amb serveis mínims per tal de protegir la salut i garantir la seguretat de la plantilla. Aquest fet ha suposat que, després de tres setmanes, alguns espais de la ciutat hagin acumulat brossa en papereres i que algunes zones verdes estiguessin brutes. La situació s’ha solventat amb l’actuació que s’ha realitzat aquest dimarts i que dimecres es reprendrà per arribar als pocs espais que encara queden pendents.

Mentre duri la situació de confinament, l’Ajuntament programarà operatius de reforç de la neteja segons les necessitats que presenti la ciutat. Des del Govern municipal es vol agrair a la població l’esforç que està duent a terme aquests dies i també es vol donar constància que, tot i la situació extraordinària que estem vivint, majoritàriament els carrers de Terrassa continuen estan nets gràcies al civisme i responsabilitat de la majoria social.

Per altra banda, aquesta ni passada, mentre les zones de lliure circulació estaven tancades al públic, l’Ajuntament ha dut a terme una acció de desinfecció d’aquests espais, que es fa de forma habitual cada quatre mesos. Aquesta neteja intensiva s’ha fet amb un producte biocida que s’aplica directament al terra. Al procedir d’aquesta manera, el producte utilitzat de seguida s’inactiva i no suposa cap risc per a la salut de les persones ni pels animals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa