Un total d’11 serveis de tren de Rodalies de Catalunya –principalment de tota Barcelona– es veuen afectats aquest cap de setmana per les obres de reconfiguració que Adif fa a l’estació de Barcelona-Sants. De la línia R1, no ha circulat el tren amb origen a L’Hospitalet de Llobregat a les 12.02 i amb destinació Mataró, informa Rodalies a la seva pàgina web aquest dissabte. Tampoc ho faran els següents trens de la R2 sud i la R2 nord, que surten la nit de dissabte: el que té com origen l’Aeroport de Barcelona a les 23.08 i destinació Sant Celoni; el que surt de l’Aeroport a les 23.38 destinació Granollers Centre; el que va de Sant Celoni a Vilanova i la Geltrú a les 22.34; el que surt de l’Estació de França a les 23.47 a Vilanova i la Geltrú; i el de la matinada de diumenge que va de l’Estació de França a l’Aeroport a les 4.57.

De la R3, no circularà el tren amb origen a L’Hospitalet de Llobregat a les 23.44 de dissabte i amb destinació Granollers Canovelles, com tampoc ho faran dos trens de la R4 la mateixa nit: el que va de Terrassa a Martorell a les 23.13 i el que va de L’Hospitalet de Llobregat a Terrassa a les 23.47.

I de la R16 i la R17, els següents trens de la nit de dissabte acabaran el seu recorregut en l’estació de Bellvitge: el que viatja de Tortosa (Tarragona) a l’Estació de França a les 20.52, i el que va de Salou-Port Aventura (Tarragona) fins a la mateixa destinació a les 22.15.

Nou comentari