MónTerrassa
Onze regidors de Terrassa ja han estat vacunats de la Covid

La vacuna contra la COVID-19 és el punt final d’un llarg procés científic; els darrers mesos, més de 250 grups científics i de recerca a escala global han participat coordinadament per desenvolupar la vacuna contra la COVID-19. La vacunació també té com a objectiu arribar a la immunitat de grup, la qual cosa és fonamental per minimitzar els efectes de la pandèmia. A Terrassa, tenim dos punts de vacunació massiva: al Centre Cívic Montserrat Roig i a l’edifici del Castell, de Mútua Terrassa. A més, aquesta setmana s’ha obert el vacunòdrum a la pista d’atletisme de Sabadell, que també permetrà ampliar el ritme de vacunacions a la nostra ciutat.

Els regidors de l’Ajuntament de Terrassa es vacunen segons el col·lectiu d’edat al qual pertanyen, i que ve determinat pel Departament de Salut de la Generalitat. D’aquesta manera, a data 31 de maig, hi ha un total d’11 regidors/es que ja han obtingut almenys la primera dosi de la vacuna. Els que ja ho han fet són: Núria Marin, Lluïsa Melgares, Miguel Ángel Moreno, Pep Forn i Teresa Ciurana, de l’equip de govern; i Alfredo Vega, Javi González, Marc Armengol, Amadeu Aguado, Carlos Lázaro i Montse Trullàs, de l’oposició.

Encara en resten 16 per vacunar. Són: Jordi Ballart, Rosa Boladeras, Noel Duque, Jennifer Ramírez, Xavier Fernández Rivero, Raúl Ibañez, Mónica Polo, Isaac Albert, Ona Martínez, Carles Caballero, Eva Candela, Javier García, Josefina Merino, David Aguinaga, Isabel Martínez i Meritxell Lluís.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa