MónTerrassa
Omple el dipòsit de benzina per la independència, pot sortir gratis
  • CA
Benzinera Petro 7 de la carretera de Rubí | Món Terrassa

!--akiadsense-->

Preus baixos amb la màxima qualitat, i ara, amb la possibilitat d’estalviar encara més en omplir el dipòsit. Justos amb els clients perquè es considera que mereixen un tracte just. Món Terrassa ha arribat a un acord amb Petro 7 per a que els clients de la benzinera egarenca rebin descomptes quan omplin el dipòsit a la carretera de Rubi, 326, a tocar de les Fonts. Està oberta 24 365 dies a l’any. El carburant passa per uns microfiltres que garanteixen que estigui lliure d’impureses.

Aconsegueix la teva targeta de descompte i entra en el sorteig.

Promoció per als lectors de Món Terrassa.

Petro 7 ofereix als lectors de Món Terrassa unes targetes de descompte. Per adquirir-les us heu de registrar en aquest formulari (Google Forms) del 29 de novembre al 9 de desembre (fins a exhaurir existències).

Una vegada finalitzat aquest període, els participants rebran un correu de confirmació i s’informarà de les indicacions per passar a recollir la targeta físicament a la redacció de Món Terrassa.

Sorteig per utilitzar la targeta

Tots els que utilitzin la targeta de descompte, abans del 31 de desembre de 2018, entraran en el sorteig d’un dipòsit ple de franc. El nom del guanyador es publicarà el 3 de gener del 2019.

!--akiadsense-->

Empresa amb seu a Terrassa

Petro 7-Petrolis Independents, amb seu a Terrassa, és un projecte empresarial amb consciència social. Creu que les empreses catalanes han de retornar a la societat allò que aquesta els dóna. “Estem compromesos políticament i també socialment per construir un país a l’alçada del nostre enorme potencial”, rebla Jordi Roset, un dels propietaris.

El primer compromís amb el país és contribuir a fer viables el màxim de projectes que tenen com a objectiu que Catalunya assoleixi la independència “per construir un país amb un alt benestar social”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa