MónTerrassa
Els advocats d’Olga Moreno acusen Telecinco de “generar odi” contra ella
  • CA

El bufet d’advocats que representa a Olga Moreno i Antonio David Flores ha emès un comunicat en el que carrega contra la direcció i els tertulians de Telecinco. Consideren que el documental de Rocío Carrasco s’ha fet servir com a mètode per generar molt odi cap a la parella, una antipatia que ha tingut conseqüències greus a la xarxa. De fet, asseguren que se’ls hi ha dit absolutament de tot per culpa de la radicalització de les postures que s’ha promogut des de la cadena.

Acusen Telecinco de generar odi a la xarxa, el que està tipificat en el Codi Penal. A més a més, també carreguen contra les declaracions de Rocío Carrasco: “Vulneren a la presumpció d’innocència, l’honor, la intimitat personal i familiar i la pròpia imatge”. “La principal perjudicada ha estat Olga Moreno, però la seva germana Raquel també ha rebut injúries i calúmnies, crítiques dures, insults i faltes de respecte. S’ha de respectar el desenvolupament de la personalitat i el respecte a la llei”, diuen.

Olga Moreno, en el concurs de Supervivientes / Telecinco

Adverteixen que si els atacs contra la família no cessen, tenen instruccions expresses per emprendre mesures legals. Amb això buscarien una compensació econòmica que reparés els danys i perjudicis causats. Una estratègia arriscada, tenint en compte que actualment Olga Moreno està concursant a Supervivientes (reality de Telecinco, precisament)… Caldrà veure com acaba una història que possiblement tornarà a enviar Antonio David i la seva dona als jutjats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa