Els advocats d’Olga Moreno acusen Telecinco de “generar odi” contra ella

La dona d'Antonio David Flores podria demandar la cadena en la qual està treballant actualment

El bufet d’advocats que representa a Olga Moreno i Antonio David Flores ha emès un comunicat en el que carrega contra la direcció i els tertulians de Telecinco. Consideren que el documental de Rocío Carrasco s’ha fet servir com a mètode per generar molt odi cap a la parella, una antipatia que ha tingut conseqüències greus a la xarxa. De fet, asseguren que se’ls hi ha dit absolutament de tot per culpa de la radicalització de les postures que s’ha promogut des de la cadena.

Acusen Telecinco de generar odi a la xarxa, el que està tipificat en el Codi Penal. A més a més, també carreguen contra les declaracions de Rocío Carrasco: “Vulneren a la presumpció d’innocència, l’honor, la intimitat personal i familiar i la pròpia imatge”. “La principal perjudicada ha estat Olga Moreno, però la seva germana Raquel també ha rebut injúries i calúmnies, crítiques dures, insults i faltes de respecte. S’ha de respectar el desenvolupament de la personalitat i el respecte a la llei”, diuen.

Olga Moreno, en el concurs de Supervivientes / Telecinco

Adverteixen que si els atacs contra la família no cessen, tenen instruccions expresses per emprendre mesures legals. Amb això buscarien una compensació econòmica que reparés els danys i perjudicis causats. Una estratègia arriscada, tenint en compte que actualment Olga Moreno està concursant a Supervivientes (reality de Telecinco, precisament)… Caldrà veure com acaba una història que possiblement tornarà a enviar Antonio David i la seva dona als jutjats.

Nou comentari