MónTerrassa
Obre a Terrassa un espai per a esdeveniments i oci lúdic i familiar al bell mig de la natura
  • CA
sss

!--akiadsense-->

Terrassa gaudirà a partir del dia 11 d’abril d’un nou espai per vermutejar els diumenges i promet ser espectacular. Comptarà amb alguns elements que el faran molt especial i diferent. Un, un recinte de 2.000 metres quadrats a l’aire lliure situat en plena natura, a tocar del Parc de Sant Llorenç del Munt i dels municipis de Terrassa, Matadepera i Sabadell i que disposa d’una espectacular carpa de 200 metres quadrats. Dos, un espai amb piscina i zona verda amb chill outs, taules i gandules. Tres, l’empresa Splendid Events s’ha bolcat a buscar proveïdors egarencs i de màxima qualitat. Quatre, una masia amb història, Mas Bonvilar, que programarà visites i activitats culturals.

sss

!--akiadsense-->

Cinc, un aparcament ampli i suficient encara que s’arribi al màxim de capacitat. Sis, la possibilitat de fer esdeveniments socials com casaments, aniversaris, comunions i actes d’empresa, benestar i esportius. Set, una proposta de vermuts i cocteleria selecte amb el complement d’una foodtruck amb empanades argentines, pizzes, milaneses, croquetes casolanes i novetats que aniran arriban durant la temporada d’estiu. Cerveses, vermuts, coctels, gin-tònics, combinats i el que et vingui de gust en el moment que desitgis. Vuit, una programació musical variada amb sessions de dj’s i música en directe. Nou, animació i activitats infantils perquè els més menuts es diverteixin mentre els pares gaudeixen tranquil·lament; Deu, capacitat per a 230 persones assegudes i amb totes les distàncies de seguretat contra la Covid-19.

sss

!--akiadsense-->

El nom, La Pineda de Mas Bonvilar. Un espai pensat per a joves i famílies de la comarca. La idea és obrir tots els diumenges des de les 11.30 del matí i fins que les normatives ho permetin. Es busca un públic bàsicament vallesà.

Com arribar-hi? Si vens des de Barcelona o Sabadell un cop passat el Mercavallès, us adreceu cap al Reial Club de Golf del Prat, l’Hotel La Mola i Mas Bonvilar, i un cop passat Mas Bonvilar, a 100 metres a mà esquerra trobareu l’entrada que porta al pàrquing de La Pineda.

Si vens des de Terrassa o Matadepera heu d’agafar la carretera que us porta a fins a La Pineda passant per Can Bonvilar i seguir en direcció al Reial Club de Golf El Prat i 100 metres abans d’arribar a l’Hotel La Mola trobareu un trencall a mà Dreta que us porta al pàrquing de La Pineda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa