MónTerrassa
Rentat de cara a la plaça del Mil·lenari de Terrassa
  • CA

Aquesta setmana, han començat les obres a la plaça del Mil·lenari de Terrassa. Es tracta de treballs de reparació i millora del paviment d’un dels espais més utilitzats, per nens, joves i adults, pel barri de Sant Llorenç. Està previst que les obres tinguin una durada aproximada d’un mes, i s’han adjudicat per un pressupost de 33.790 euros. Els treballs consisteixen en la substitució de les voreres del voltant d’aquest espai de trobada. En concret, afecta des del bloc número 27 fins al bloc número 42, aproximadament.

Aquesta era una de les reivindicacions que des de l’associació de veïns s’havia reclamat de forma insistent a l’Ajuntament de Terrassa en les trobades amb l’equip de govern, la darrera de les quals va tenir lloc el passat mes de maig, i que va comptar amb la presència de l’alcalde Jordi Ballart i de tres regidors, Raúl Ibañez, Noel Duque i Lluïsa Melgares. Específicament, sobre la plaça del Mil·lenari demanaven que cal fer-la més “accessible, útil i oberta a tot el barri”. La substitució del paviment s’espera que sigui el primer pas, orientat sobretot a fer-la més accessible.

Obres a la plaça del Mil·lenari de Sant Llorenç de Terrassa | Aj. Terrassa

Aquestes obres se sumen als treballs de substitució de prop de 400 bancs antics (clàssics o de color verd) que s’està duent a tot el barri. El projecte consisteix en canviar-los per uns de més nous, de color marró, o bé eliminar aquells que ocasionaven molèsties o que, per la seva localització, no es feien servir. També es va traslladar la preocupació pel pàrquing de terra de Can Petit, al qual es demana asfaltar-lo i senyalitzar correctament les places; i es va demanar estudiar la idea d’obrir els patis de les escoles per donar una opció d’oci i lleure als joves.

Obres a la plaça del Mil·lenari de Sant Llorenç de Terrassa | Aj. Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa