MónTerrassa
Obres de millora al camí de Terrassa a Matadepera per la riera
  • CA
Camí de Terrassa a Matadepera
Camí de Terrassa a Matadepera | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

L’Ajuntament ha iniciat els treballs d’arranjament del camí de Terrassa a Matadepera per la riera de Les Arenes. L’objectiu d’aquest projecte és aconseguir una millora funcional d’aquest camí, que circula de manera paral·lela a la riera de Les Arenes, en el tram comprès entre l’avinguda de Font i Sagué i la carretera de Matadepera (BV-1275), ja que té un paper important com a recorregut de mobilitat quotidiana i de passeig, a peu i en bicicleta entre les persones residents a Terrassa i Matadepera.

L’actuació representa una millora general del ferm, en un camí que té una longitud de 866 metres i una amplada de 9 metres. Els treballs consisteixen a retirar les clapes d’asfalt que hi ha en el ferm actual, desbrossar, instal·lar nous drenatges i una capa de tot-u (material porós) reciclat. L’aspecte final del camí consistirà en una capa de rodadora de 4 metres d’amplada i una franja verda (vegetació i arbrat). En el marge est es plantarà vegetació arbustiva i forestal (estepa blanca, llentiscle, romaní i ginesta), mentre que en l’oest, a tocar de la riera i dins una franja de 3 metres d’amplada, es plantaran quasi un centenar d’arbres per donar ombra de les següents espècies: 28 unitats de Celtis australis (lledoners), 26 de Fraxinus angustifolia (freixes), 27 de Populus nigra “italica“ (pollancres), 9 de Platanus x acerifolia (plataners) i 8 de Pinus pinea (pi pinyer).

Les obres, que es van iniciar divendres, dia 20, finalitzaran a l’hivern. Els treballs van a càrrec de l’empresa Natural i Art Jardiners S.L. i el pressupost d’adjudicació és de 84.252,03 euros. L’arranjament d’aquest camí forma part en una part del seu tram nord del camí circular de 34 quilòmetres de l’Anella Verda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa