Camí de Terrassa a Matadepera
Camí de Terrassa a Matadepera | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

L’Ajuntament ha iniciat els treballs d’arranjament del camí de Terrassa a Matadepera per la riera de Les Arenes. L’objectiu d’aquest projecte és aconseguir una millora funcional d’aquest camí, que circula de manera paral·lela a la riera de Les Arenes, en el tram comprès entre l’avinguda de Font i Sagué i la carretera de Matadepera (BV-1275), ja que té un paper important com a recorregut de mobilitat quotidiana i de passeig, a peu i en bicicleta entre les persones residents a Terrassa i Matadepera.

L’actuació representa una millora general del ferm, en un camí que té una longitud de 866 metres i una amplada de 9 metres. Els treballs consisteixen a retirar les clapes d’asfalt que hi ha en el ferm actual, desbrossar, instal·lar nous drenatges i una capa de tot-u (material porós) reciclat. L’aspecte final del camí consistirà en una capa de rodadora de 4 metres d’amplada i una franja verda (vegetació i arbrat). En el marge est es plantarà vegetació arbustiva i forestal (estepa blanca, llentiscle, romaní i ginesta), mentre que en l’oest, a tocar de la riera i dins una franja de 3 metres d’amplada, es plantaran quasi un centenar d’arbres per donar ombra de les següents espècies: 28 unitats de Celtis australis (lledoners), 26 de Fraxinus angustifolia (freixes), 27 de Populus nigra “italica“ (pollancres), 9 de Platanus x acerifolia (plataners) i 8 de Pinus pinea (pi pinyer).

Les obres, que es van iniciar divendres, dia 20, finalitzaran a l’hivern. Els treballs van a càrrec de l’empresa Natural i Art Jardiners S.L. i el pressupost d’adjudicació és de 84.252,03 euros. L’arranjament d’aquest camí forma part en una part del seu tram nord del camí circular de 34 quilòmetres de l’Anella Verda.

Nou comentari