MónTerrassa
L’obertura de la pista de gel de Terrassa s’ajorna
  • CA

La pista de gel de la plaça nova de Terrassa no podrà obrir demà com estava previst a causa de les pluges dels darrers tres dies, que han impedit que es formi el gel necessari perquè es pugui posar en funcionament.

L’any passat la pandèmia va fer que no es pogués instal·lar l’any passat. La pista fa 30 per 14 metres, amb una superfície útil per patinar de 400 metres i amb capacitat per 80 persones. Tanmateix, es mantindran els aforaments que marqui el Procicat, la qual cosa vol dir que podran varia en funció de com evolucioni la Covid-19 i quines són les mesures que es prenen per combatre-la.

La pista de gel de Nadal de 2021/Lluïsa Tarrida
La pista de gel de Nadal de 2021/Lluïsa Tarrida

El preu del ticket serà de 5 euros, i inclou 30 minuts d’activitat, els patins i el casc. Hi haurà descomptes a 3 euros, per utilitzar només de dilluns a divendres (dissabtes, diumenges i festius, no). A la posta hi haurà elements per ajudar els més menuts a sostenir-se i cadires especials per a persones amb capacitats diverses.L

L’equipament tindrà un tancat perimetral amb portes d’accés i sortida pel públic, i serà accessible per a tothom. Des de l’Ajuntament de Terrassa s’ha previst una cua inclusiva i accessible per a la ciutadania amb capacitats diverses. S’ha pensat en tothom com ho demostra que durant dues hores al dia s’eliminarà el soroll i tot tipus de música, una mesura inclusiva per a menors i adults amb trastorns de l’espectre autista o amb problemes per gestionar els ambients sorollosos.

Per escoles i entitats

La pista de gel es posa a disposició de les escoles, entitats que treballen amb persones amb capacitats diverses i grups de lleure, de dilluns a divendres, en la franja de matí, quan disposaran d’una hora per ús, amb cita prèvia. Es farà les setmanes del 29/11 al 3/12; del 13/12 al 17″20; del 20 al 22/12.

Per aconseguir les zero emissions del contaminant CO2, l’empresa adjudicatària compensarà la totalitat de la petjada de carbono associada al funcionament de la màquina refredadora de la pista de gel, a través d’una firma especialitzada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa