MónTerrassa
Obertura institucional de la Jornada d’Inici del Curs 2018-2019
  • CA
Obertura institucional de la Jornada d’Inici del Curs 2018-2019 | A.T.

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, acompanyat de la directora adjunta dels Serveis Territorials del Vallès Occidental d’Ensenyament, Esther Rivera, ha fet aquest matí l’obertura institucional de la Jornada d’Inici del Curs 2018-2019, organitzada conjuntament des del Servei d’Educació de l’Ajuntament i el Centre de Recursos Pedagògics del Servei Educatiu Vallès Occidental II del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

L’acte, adreçat als centres educatius de la ciutat, serveis educatius i serveis municipals membres de la Xarxa d’Entitats Terrassa Educa, ha inclòs el lliurament de la Guia d’Activitats i Serveis Educatius 2018-2019, les eines educatives que es posen a l’abast dels centres d’ensenyament per desenvolupar el currículum amb l’alumnat i millorar la formació del professorat. També s’ha lliurat als assistents l’Auca dels 120 anys de cinema a Terrassa, editada a iniciativa del Servei d’Educació, amb motiu de la jornada d’inici de curs per tal de posar en relleu el reconeixement de Terrassa com a Ciutat del Cinema per la Unesco. L’Auca s’ha elaborat amb textos del cineasta terrassenc Antoni Verdaguer i amb il·lustracions de Jaume Rosell, membre dels Urbans Sketchers de Terrassa.

Les persones assistents també han tingut l’oportunitat de fer un recorregut pel Parc Audiovisual i de participar en una activitat creativa al voltant del cinema, a més de poder gaudir d’una actuació musical inspirada en bandes sonores de pel·lícules a càrrec de Laia Camps i Joan Martínez Colàs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa