MónTerrassa
Obert el termini per participar en el Concurs de dibuix del Mes de la Pau
  • CA

El concurs de dibuix del Mes de la Pau, organitzat pel Servei de Solidaritat i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Terrassa i la BCT Xarxa, arrenca la seva tercera edició aquest dilluns a les biblioteques municipals. El certamen està dirigit a infants de fins a 13 anys que hauran de dibuixar quin significat té per a ells la paraula pau. El dibuix cal fer-lo en un full específic que podrà recollir-se a totes les biblioteques de la ciutat.

El termini màxim per al lliurament de l’obra serà el dissabte 25 de gener. El jurat, format per representants de les biblioteques, així com de la regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Terrassa, seleccionarà tres dibuixos a cadascuna de les biblioteques municipals que formaran part de l’exposició “La Pau és…”, una mostra itinerant que s’exhibirà per diversos equipaments municipals durant els mesos de febrer i març. Els infants guanyadors rebran un lot de llibres.

Aquest concurs és la primera acció emmarcada en el programa d’activitats del Mes de la Pau 2020, que per setena vegada se celebrarà el proper mes de febrer a Terrassa. El programa d’aquest cicle estarà farcit d’activitats que finalitzaran el dia 30 de gener, “Dia Escolar de la No Violència i la Pau”, data que coincideix amb l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi i que, alhora, servirà per recordar la seva tasca en pro del pacifisme. L’objectiu del cicle és difondre els valors de l’educació per la pau, la solidaritat i el respecte als drets humans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa