MónTerrassa
Obert el període de tramitació de beques menjador per al curs 2020-21
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa obrirà aquest dijous el termini per a la presentació de sol·licituds d’ajuts econòmics per al menjador escolar del curs 2020-2021. El tràmit, que es farà enguany exclusivament de forma telemàtica, es pot fer del 28 de maig al 19 de juny, ambdós inclosos. Per facilitar encara més la tramitació, en molts casos no caldrà ni omplir el formulari de sol·licitud.

Enguany, per primera vegada, les famílies que tenien concedit l’ajut durant aquest curs escolar rebran un missatge de text al telèfon mòbil amb un enllaç a l’esborrany de l’ajut, que caldrà revisar de forma detallada i validar-lo si totes les dades són correctes. Si, per contra, es vol presentar alguna esmena a l’esborrany rebut per missatge de text, s’haurà de fer a partir de dijous a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa. El formulari de modificació es pot trobar a https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=7946.

Les famílies que vulguin tramitar una nova sol·licitud d’ajut per al menjador, ja sigui perquè no han rebut l’esborrany o perquè no n’eren beneficiàries durant aquest curs, també ho podran fer a partir de dijous, a través d’un altre formulari, que trobaran a https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=3501.

En cas de necessitar suport en la tramitació, les famílies poden trucar al 010 i demanar cita prèvia telefònica, de manera que se’ls assignarà un dia i hora per rebre una trucada de personal tècnic de Serveis Socials, que els ajudaran a realitzar el tràmit de forma totalment telemàtica. En cap cas s’atendrà cap persona de forma presencial, de manera que la ciutadania no s’ha de desplaçar a cap centre de serveis socials de l’Ajuntament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa