MónTerrassa
La presentadora Nuria Roca sorprèn amb un projecte nou a televisió
  • CA

Nuria Roca és la nova estrella d’Atresmedia. Casualitat o no, sembla que rebre tantes bones crítiques en la seva substitució de Pablo Motos al capdavant d’El Hormiguero l’ha ajudat a convertir-se en la preferida del grup.

Primer van anunciar que seria ella l’encarregada de presentar Liarla pardo a partir de setembre, així com encara té pendent l’estrena del concurs Family Feud. A més a més, en un parell de setmanes comença el rodatge de la nova temporada de Madres, el que compaginarà amb el seu paper protagonista a l’obra de teatre La gran depresión.

La valenciana té molta feina, però això no fa que deixi d’acceptar noves propostes. Prova d’això, que Antena 3 acaba de confirmar que l’han fitxat com a membre del jurat de Mask Singer. La presentadora serà l’estrella convidada aquest pròxim dimecres, en una gala en la que es desemmascararan dos concursants més.

Nuria Roca a El Hormiguero / Antena 3

Aquest serà, doncs, un nou projecte en el seu millor moment professional. Satisfeta i molt contenta, en el vídeo promocional se la sent dir que es troba “en un carrussel d’emocions”. Caldrà veure com reaccionen els teleespectadors a aquesta sobredosi de Nuria Roca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa