MónTerrassa
Novetats a Funerària Terrassa amb l’entrada a la fase 2
  • CA

Funerària continua aplicant en totes les seves instal·lacions mesures de protecció tant pels familiars de les persones difuntes com per al personal que hi treballa, seguint l’ordre ministerial. Durant la Fase 2 es continuaran fent vetlles a tots els difunts, inclosos aquelles persones que hagin mort per causa de la Covid-19, mantenint la restricció de no permetre obrir el fèretre en aquests casos.

Per garantir les distàncies físiques requerides en aquesta fase, les vetlles podran realitzar-se amb un límit màxim de 15 persones, 8 persones dins la sala de vetlla i 7 en la zona comú (s’amplia respecte la fase anterior on es permetia un màxim de 4 persones dins de la sala de vetlla i 6 en la zona comú). En aquesta nova fase, l’horari del tanatori es manté i obrirà de 8 a 21 hores.

D’altra banda, en aquesta fase les cerimònies es podran fer tant a l’oratori com al temple del cementiri, amb un aforament màxim del 50%, és a dir, amb un màxim de 15 persones en l’oratori i un màxim de 80 en el temple, complint les mesures de seguretat i higiene establertes. La participació en la comitiva final per acompanyar en l’enterrament es restringeix a 25 persones i per a fer una cremació a 15 persones.

Durant la segona setmana de la fase 1, Funerària de Terrassa va començar a organitzar, per aquelles famílies que ho desitjaven, cerimònies de comiat per a difunts que, en aplicació de la normativa establerta, no es van poder realitzar en el moment de la defunció. En aquesta segona fase es continuarà amb aquest servei, ampliant el lloc de culte al temple del cementiri, de més capacitat.

L’oficina d’atenció al visitant del Cementiri continua oberta en el seu horari habitual i es treballarà amb cita prèvia. L’oficina del carrer Topete resta tancada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa