MónTerrassa
Noves rutes per circular en vehicle propi pel centre de Terrassa
  • CA

El centre de Terrassa és una de les zones de la ciutat que ha patit grans canvis amb l’aposta per la vianalització de bona part dels carrers del centre de la ciutat. Un d’aquests canvis és l’ampliació de l’illa de vianants al centre de Terrassa, una mesura que encara genera confusió entre els terrassencs i terrassenques sobre per quins carrers es pot circular amb vehicle propi i per quins no. Es tracta d’una transformació que serà favorable pels vianants però que ara comporta un canvi en els hàbits de mobilitat i que suposa que durant els primers mesos, siguin moltes les persones que encara han d’habituar-se a la nova situació.

TerrassaCentre vol recordar que accedir amb vehicle privat a la zona comercial del centre històric de la ciutat és possible i per aquest motiu, l’associació ha elaborat una sèrie de vídeos explicatius i tutorials per introduir els nous canvis que s’han dut a terme al centre de la ciutat i com circular-hi amb cotxe. L’objectiu d’aquests vídeos és que la ciutadania tingui una guia explicativa sobre com arribar als pàrquings principals de la zona de manera fàcil i còmode. Els vídeos mostren quatre rutes per accedir a diferents pàrquings del centre: el de la Plaça Vella, el de Doctor Robert, el de l’Ajuntament Mercat i el del Vapor Gran. Aquests vídeos es troben disponibles en aquest enllaç i també es poden consultar a les xarxes socials de TerrassaCentre. A més, a partir del mes d’octubre els comerços associats tindran tiquets d’aparcament a disposició dels seus clients.

TerrassaCentre afirma que aquests canvis es duen a terme per donar més espai als vianants i reduir la zona destinada als vehicles de motor al centre de Terrassa, convertint-se així en una zona de baixes emissions. Amb aquesta transformació es vol crear un ambient més saludable i sostenible gaudint del comerç de proximitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa