MónTerrassa
Nova concentració virtual a Terrassa contra la violència masclista
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa convoca la ciutadania, aquest dissabte 25 d’abril, a manifestar-se virtualment en suport a totes les dones que es troben en perill o en situació de violència masclista Com ja va fer el mes passat, l’Ajuntament de Terrassa convoca la ciutadania a participar en una concentració virtual contra la violència vers les dones.

Aquesta concentració es feia presencialment cada dia 25 fins que el passat mes de març es va fer per primer cop de manera virtual, per continuar mostrant el suport de la ciutat a totes les dones que es troben en situació de violència masclista. La concentració tindrà lloc de 19 a 20 h, demà dissabte. L’Ajuntament publicarà a les seves xarxes socials un vídeo en què totes les regidores del Consistori llegeixen un manifest, cadascuna des de casa seva.

Totes les persones que vulguin sumar-se a la concentració hauran de publicar a les seves xarxes socials fotografies fetes a casa acompanyades de les etiquetes #JoSocAlRaval i #NiUnaMés, i ubicant-les al Raval de Montserrat. Al final de la jornada es farà un monitoratge de les xarxes socials per quantificar el total de persones participants a la concentració virtual.

El Consistori recorda que davant qualsevol sospita, es recomana trucar al 016.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa