MónTerrassa
Nova botiga de fabricació i muntatge de finestres d’alumini a Terrassa
  • CA

Una nova botiga de fabricació i muntatge de tot tipus de treballs relacionats amb l’alumini ha obert a Terrassa. Es tracta de la botiga Aluminis MFT, i es troba ubicada a la Rambla d’Ègara, número 323, just davant de l’oficina de l’entitat bancària Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA). Aluminis MFT es tracta d’una empresa que treballa amb molts tipus de productes, tots relacionats amb l’alumini, material que dominen amb experiència.

Aluminis MFT compta amb un gran equip de professionals qualificats que es fan càrrec del projecte del client de forma personalitzada, tal i com expliquen a la pàgina web de l’empresa. A més a més, treballen amb “les últimes tendències en materials i equips de treball, el que permet oferir els millors resultats” i s’encarreguen de tot el procés, des de la fabricació del producte que vol el client, fins al muntatge d’aquest.

Els productes amb els que treballen son tot tipus de tancaments, portes, finestres lacades en color o imitacions de fusta, vidres dobles, cristalls i persianes de seguretat, persianes d’alumini, mosquiteres o tendals. Pel que fa els tancaments, expliquen que creen des de tancaments d’exterior, portes i baranes, i son experts en la seva fabricació, reparar-les i instal·lar-les, així com amb les portes o les finestres. En quant a les persianes, treballen “amb els millors materials del sector, oferint diferents tipus de producte per cada cas i cada client, i a més a més totes les persianes poden ser motoritzades via radio o amb polsador”. En tots els seus productes aposten per un desenvolupament que respecti el medi ambient i alhora s’adapti al gust del client.

La botiga va obrir el mes de novembre a la nostra ciutat, però ja es troben presents a la ciutat de Girona, on també s’ubica el seu taller. Amb la nova botiga a Terrassa amplien la seva presència i es donen a conéixer arreu del territori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa