MónTerrassa
Nous passos de vianants en cruïlles de Terrassa
  • CA
Cruïlla entre els carrers Fiñana i Bailén, al barri de Roc Blanc | G.M.

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa ha posat en marxa una actuació per tal d’intervenir en quatre cruïlles de la ciutat, dins del propòsit d’anar millorant progressivament les condicions d’accessibilitat en diferents punts. Els espais on s’actuarà, i on es construiran passos elevats per als vianants, estan ubicats concretament als districtes 2, 4, 5 i 6. En aquests casos, les actuacions, que milloraran l’accessibilitat, permetran també pacificar el trànsit i, per tant, garantir la seguretat dels i les vianants.

Aquest dilluns van començar les obres d’aquest projecte que contempla l’adequació de les cruïlles del passeig de Lluís Muncunill i el carrer del Doctor Cistaré, al barri de Poble Nou – Zona Esportiva; del carrer de Fiñana i del carrer de Bailén, al barri del Roc Blanc; del carrer de Solsona i del carrer de Tàrrega, al barri de Les Arenes, La Grípia i Can Montllor; i el pas de la carretera N-150 per accedir al Complex Funerari Municipal, al barri de Torre-sana. Aquestes intervencions han estat dissenyades amb la col·laboració de diferents serveis municipals per tal d’establir la priorització dels llocs, en atenció a criteris d’accessibilitat i, al mateix temps, de mobilitat.

Així, el projecte té en compte ambdós enfocaments. Al primer dels casos, els passos es fan a les dues bandes del passeig de vianants de Lluís Muncunill. Als altres tres casos, es construeixen passos de set metres d’amplada, ja que són carrers que es troben en els itineraris de diverses línies d’autobús. Durant l’execució de l’obra serà necessari establir algunes restriccions al trànsit que s’aniran informant a mida que es produeixin. El projecte ha estat encarregat a l’empresa ISEOVA, S.L. i compta amb un pressupost de 37.633,35 euros (IVA inclòs). Està previst que les obres s’executin durant un període dos mesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa