MónTerrassa
Nou uniforme per a la Policia de Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa estrena nou uniforme. Des d’aquest dilluns, 10 de gener, el cos s’ha afegit a la directriu que pretén acabar amb la diversitat en el vestuari de la Policia de Catalunya. D’aquesta manera, es busca unificar la imatge arreu del país tant de Mossos d’Esquadra com de les Policies Locals, actualitzant la imatge corporativa als patrons estètics actuals, però conservant la imatge i els valors que com a cos es vol projectar.

La homogeneïtzació respon a una iniciativa acordada pel departament d’Interior i desenvolupada – després del treball previ d’un grup de treball format dins de la comissió de Policia de Catalunya -en la resolució INT/1431/2017, de 15 de juny, per la qual es dona publicitat a les característiques de la nova uniformitat de les policies locals de Catalunya. Es vol projectar una imatge d’elegància sense oblidar el concepte de policia de proximitat. A més, el nou disseny té en compte l’operativitat o servei que han de donar els agents, adaptant-lo a la seva feina i fent-lo més còmode i segur.

Dos models depenent de l’època de l’any

El nou uniforme s’ha pensat tant per hivern com per estiu, per això, s’han dissenyat dos models. A partir d’aquesta setmana, els agents que es veuran pels carrers de Terrassa aniran amb la versió d’hivern. Mentre que quan arribi el bon temps, serà el moment d’estrenar el d’estiu. Totes les peces però tenen el mateix color: blau nit.

Pel que fa al polo o la camisa, porta a l’esquena la paraula «Policia» juntament amb la denominació corresponent de cada cos, que en el cas de Terrassa és «Policia Municipal», acompanyada dels quatre quadres del logotipat comú policial. Les espatlles es mostren en groc fluor d’alta visibilitat en forma cònica amb xarretera de color blau nit. Finalment, a la part alta de la màniga esquerra es mostra la bandera de Catalunya en posició horitzontal. El cinturó, guants, sabates i mitjons passen a ser de color negre.

Nou uniforme de la Policia Municipal de Terrassa | Rafel Casanova BCF

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tulipa a gener 10, 2022 | 17:22
    Tulipa gener 10, 2022 | 17:22
    Els veurem pel carrer? Jo no en veig mai cap

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa