MónTerrassa
El nou Mazda3 arriba a Egarmaz Motor de Terrassa
ss

!--akiadsense-->

El nou Mazda3 ja està disponible al concessionari oficial de la marca japonesa a Terrassa, Egarmaz Motor. De la mateixa manera que els models Mazda 2 i 6, el Mazda 3 està desenvolupat seguint els preceptes que marca la tecnologia SkyActiv. En aquesta generació del Mazda3 és possible escollir dues carrosseries, una versió hatchback de 5 portes de tall més esportiu i una carrosseria de tipus berlina amb 3 volums i 4 portes denominada Mazda3 sedan. Les diferències entre les dues carrosseries es basen principalment a la zona posterior, trobant un disseny diferent en la porta del darrere, una longitud major en el sedan (4,58 enfront de 4,46 metres) i un maleter de major capacitat en el sedan també (419 enfront de 351 litres).

Disseny

L’habitacle del Mazda3 ofereix un disseny de clars tints minimalistes, amb traços horitzontals i una disposició clàssica dels comandaments. Davant les seves rivals el Mazda3 ofereix un disseny i distribució de comandaments més convencional, mantenint comandaments físics per a moltes de les seves funcions, encara que instal·lant de totes maneres una interfície multimèdia amb pantalla tàctil de 8,8 “compatibles amb Apple CarPlay i Android Acte.

!--akiadsense-->

Motorització

Els propulsors gasolina són dos i compten amb tecnologia de propulsió semihíbrida M- Hybrid, el que li permet obtenir l’etiqueta ECO en tots dos motors gasolina. Tots dos motors comparteixen cilindrada, 2 litres, però mentre el primer és d’aspiració atmosfèrica amb 121 CV, el segon és el motor SKYACTIV-X amb encesa per compressió que arriba als 181 CV de potència màxima i promet una eficiència similar a la d’un motor dièsel. L’oferta de propulsors del Mazda3 compta amb dues opcions gasolina i una única motorització dièsel. Començant pel propulsor de gasoil ens trobem amb un motor 1.8 turbodièsel de 116 CV de potència màxima disponible tant amb canvi manual com automàtic de 6 relacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa