MónTerrassa
Nou conveni entre Ajuntament i Fupar per a la inserció laboral
El tinent d'alcalde Manuel Giménez amb el director gerent de la Fundació President Amat Roumens - Fupar, Josep Ribera
El tinent d’alcalde Manuel Giménez amb el director gerent de la Fundació President Amat Roumens – Fupar, Josep Ribera | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

El tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Manuel Giménez i el director gerent de la Fundació President Amat Roumens – Fupar, Josep Ribera, han signat aquest dijous un conveni de col·laboració amb l’objectiu de formalitzar la relació existent de ja fa temps entre ambdues entitats a través de la selecció de personal i la seva contractació, així com la cessió d’aules de Foment de Terrassa per als processos de selecció de Fupar.

L’objectiu és aconseguir que les persones amb capacitats diverses aconsegueixin un lloc de treball estable per poder-se emancipar o tenir una independència econòmica, així com formar les persones usuàries del Servei d’Ocupació en l’atenció a persones d’aquests col·lectius in situ. Des del 2004, ambdues entitats col·laboren en actuacions d’intermediació laboral i borsa de treball, gestionant ofertes de feina per cobrir vacants que es produeixen a Fupar de persones amb diversitat funcional. Els llocs de feina a cobrir acostumen a ser vinculats a perfils de les ocupacions d’operaris de neteja de vehicles, jardineria i manipulats.

Nou comentari

Comparteix