Aquest dimecres 23 de setembre és el dia dels consellers. Si més no, per Terrassa. Fins a tres visiten la ciutat; Miquel Sàmper, Ramon Tremosa i Ester Capella.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de portaveus dels Grups Municipals, rebrà el conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Sàmper, en la seva visita institucional a Terrassa. L’acte tindrà lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament, on el conseller signarà el Llibre d’Honor de la Ciutat de Terrassa. Posteriorment, a les 12.15 h, el conseller assistirà a la reunió de la Junta Local de Seguretat, que tindrà lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Terrassa, presidida per l‘alcalde. En el decurs de la sessió, es parlarà de l’estat general de la seguretat a la ciutat. La Junta Local de Seguretat està formada per representants dels diferents cossos policials. A la reunió també hi assistirà la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares; i el regidor de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Xavier F. Rivero.

La consellera de Justícia, Ester Capella, visitarà el nou Jutjat Social, núm. 3, de Terrassa, que es posarà en marxa el 30 de setembre. Capella es reunirà amb els actors jurídics de la ciutat i farà un recorregut per les instal·lacions.

Ramon Tremosa, conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, tindrà una trobada amb el Comitè Executiu de la patronal Cecot.

Nou comentari