MónTerrassa
La neteja i els cotxes abandonats, les queixes més habituals a La Maurina
  • CA

L’Associació de Veïns de La Maurina de Terrassa ha publicat un resum de les incidències tramitades el passat 2019 presentades per ciutadans. Es tracta d’una gran diversitat d’àmbits -sense comptar els que s’han fet des de la mateixa entitat a iniciativa pròpia amb les administracions-, dels quals en destaca sobretot la neteja. “Dins de l’apartat de neteja hi trobem també inclosos els abocaments de mobles o altres elements en les àrees de contenidors”, especifiquen.

Fins a 74 instàncies van ser tramitades l’any passat, molt lluny de la següent problemàtica que detecten els veïns: els cotxes abandonats (amb 33 tramitacions), o desperfectes i danys en el mobiliari urbà (19 tramitacions).

Incidències tramitades des de l'AV La Maurina

!--akiadsense-->

Des de l’AV La Maurina conviden als veïns “a participar entre tots i totes amb el propòsit de gaudir d’un millor barri” i recorden que pels abocaments de mobles es pot trucar gratuïtament al 900720135 o al 010, mentre que per desfer-se d’un vehicle cal contactar amb qualsevol empresa de desballestament. L’entitat posa a la disposició dels veïns un correu i un telèfon per fer arribar qualsevol incidència o millora: [email protected] o al Tel. 616 468 165.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa