MónTerrassa
Neix Ciutat de Terrassa contra el càncer de pàncrees J.A.F.M
  • CA

El gran èxit que va tenir l’any passat la Cursa de les Ciutats contra el càncer de pàncrees, cursa – caminada 100% solidària, ha impulsat la creació de l’Associació Ciutat de Terrassa contra el càncer de pàncrees J.A.F.M, entitat sense ànim de lucre, l’objectiu de la qual es poder gestionar la cursa a través d’una entitat pròpia.

La Chelo Fernández, impulsora i organitzadora de la Cursa de les Ciutats a Terrassa, ha creat aquesta associació sense ànim de lucre per tal de gestionar-la amb total transparència i personalitat jurídica, formant així part del teixit associatiu de la ciutat. Segons les seves paraules: “La meva lluita és perquè aquest càncer no deixi més famílies trencades i poder destinar diners per poder investigar-lo i eradicar-ho”.

El nom, escollit per ella, ret homenatge a la ciutat de Terrassa i al seu pare, per qui va començar a organitzar aquest esdeveniment. “Ciutat de Terrassa contra el càncer de pàncrees és en honor a la meva ciutat, pel suport i l’afecte que he rebut de totes les persones i institucions”- explica la Chelo Fernández –“ J.A.F.M. són les inicials del nom del meu pare que va morir de càncer de pàncrees, en homenatge a ell.” Els valors que sustenten l’Associació són la solidaritat, l’altruisme, la transparència i la il·lusió. Com assenyala la Chelo Fernández, “aquesta associació és sustenta en la passió i il·lusió per lluitar amb molta força i energia, amb el convenciment que acabarem guanyant la batalla a aquest càncer”.

L’objectiu de l’ Associació Ciutat de Terrassa contra el càncer de pàncrees J.A.F.M és aconseguir diners, fent diferents accions i esdeveniments de manera totalment altruista i transparent, destinant els imports recaptats integrament a la investigació, a través de beques, d’aquest càncer tan letal. La 1a beca que és va donar gràcies a la recaptació de les Curses va ser al Hospital del Mar, justament on el pare de la Chelo Fernández va estar ingressat. Una de les beques d’aquest any s’ha donat a un projecte de l’Hospital Clínic.

Les persones que es vulguin apuntar a cursa – caminada 100% solidària passat la Cursa de les Ciutats contra el càncer de pàncrees ho poden fer a través de la web http://carreracancerpancreas.es/inscripciones-terrassa/ a canvi rebran una samarreta commemorativa de la cursa i una bossa plena de productes en mostra d’agraïment, a més de participar als sortejos setmanals que es realitzen. (més informació a les xarxes @cursaciutats)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa