MónTerrassa
Nandy Martínez, de Terrassa, guanya el Premi Inside Perruqueria

La perruquera de Terrassa (Vallès Occidental) Nandy Martínez i el seu Nandy’s han estat guardonats amb el premi al ‘Compromís i Actitud’ de l’any. L’ha rebut per destacar, dins de la comunitat d’Inside Hair (formada per més de 150 establiments), com la líder amb més compromís a l’hora d’implantar tot el que ha après sobre dinamització i gestió del seu negoci als diferents cursos i mòduls que ha rebut com a client de la família, han explicat des de l’organització.

Durant la celebració de la II Gala dels Premis INSIDE, que va tenir lloc al Resort Oliva, a ciutat d’Oliva (València).

Agraïments per tothom

Nandy Martínez ha volgut agrair aquest premi “ja que és molt important per a mi. Des que vaig començar a formar-me com a manager he vist com el meu saló anava creixent al meu costat. No només això, les meves companyes també ho han fet al costat de la firma i ara compten amb més preparació, reconeixement i millors oportunitats dins de l’empresa. Fa molts mesos que treballem juntament amb INSIDE HAIR i hem après molt i també hem treballat encara més”.

“L’assessorament i la mentoria ens han acompanyat i ens han fet el camí més fàcil, però la veritat és que el sacrifici que hem realitzat el meu equip i jo per fer un gir tan important al nostre saló ha estat increïble. Estem molt agraïdes per aquest premi, que simbolitza tot aquest esforç i ja fa temps que ens dona grans resultats”.

Reconèixer als més destacats

Aquests guardons s’han creat per premiar “aquells salons de la nostra comunitat que han destacat en alguna de les àrees de desenvolupament de negoci i serveixen com a exemple per als altres. Són uns premis amb un objectiu: reconèixer el seu esforç i sacrifici a allò durant l’any, a les diferents categories” explicava el Manager General d’INSIDE HAIR, Pablo Sánchez.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa