MónTerrassa
MútuaTerrassa premia els millors treballs en infermeria
  • CA
Lliurament del 24è Premi d’Infermeria MútuaTerrassa | Alba Herrera

!--akiadsense-->

Aquest dijous s’han lliurat els dos premis de la 24a edició del Premi d’Infermeria MútuaTerrassa que enguany s’ha organitzat sota el lema “Infermeres de pel·lícula. Retrat de la professió?” en el marc del Dia Internacional de la Infermeria celebrat el passat 12 de maig.

Es tracta d’un certamen anual que se celebra per commemorar aquesta efemèride i que té per objectiu promoure la recerca entre els professionals d’infermeria de MútuaTerrassa. L’edició d’enguany ha aconseguit aplegar un total de 24 treballs acceptats (3 més que l’any passat).

Representant de l’equip guanyador del 24è Premi d’Infermeria MútuaTerrassa | Alba Herrera

!--akiadsense-->

El primer premi ha recaigut en el treball “Adaptació i validació de l’escala d’avaluació de l’activació “Patient Activation Measure 13″ (PAM13) en una mostra de pacients crònics visitats en CAP Rambla de MútuaTerrassa”, obra de Cibeles Moreno Chico, Luis González de Paz, Cristina Monforte Roy, Ma Dolores Navarro Rubio i Albert Gallart Fernández Puebla del CAP Rambla MútuaTerrassa, Consorci d’Atenció Primària Esquerra de l’Eixample, Universitat Internacional de Catalunya i Hospital Sant Joan de Déu. La conclusió del treball ha estat que l’adaptació de l’escala PAM13 adaptada al territori espanyol resulta un instrument equivalent a l’original, vàlid i fiable per avaluar el grau d’activació dels pacients amb malalties cròniques al nostre entorn.

Part de l’equip que ha obtingut el segon premi del treball de recerca | Alba Herrera

!--akiadsense-->

El segon guardó ha recaigut en el treball “Situació actual de la rehabilitació a una UCI polivalent abans de la implementació d’un programa de mobilització precoç” i en aquest cas els autors de l’estudi són Anna Garcia Segura, Noelia Carrasco Rodríguez, Martha Alvarado Panesso, Alba Girbau Moreno, Maria Salamero Amorós i Maria del Mar Fernández Fernández dels Serveis de Rehabilitació i UCI de l’HUMT. En aquest cas, el propòsit ha estat analitzar el nivell funcional dels pacients amb més de 72 hores de ventilació mecànica.

El lliurament dels premis ha anat a càrrec del Dr. Esteve Picola, director general de MútuaTerrassa, el Dr. Carles Fontcuberta, gerent de l’Àmbit de Servei Assistencial, el Sr. Ramon Ramells, gerent de l’Àmbit de Servei Sociosanitari i la Sra. Ma Emília Gil, adjunta a la direcció general de l’entitat i directora Corporativa de Docència, Recerca i Innovació.

L’acte ha tingut lloc aquest dijous a la tarda | Alba Herrera

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa