MónTerrassa
MútuaTerrassa amplia l’horari per als visitants de pacients no Covid
  • CA

Aquest dijous, 23 de setembre, l’Hospital Universitari Mútua Terrassa ha comunicat que s’amplia l’horari de les visites de familiars i cuidadors per aquells pacients no Covid. Gràcies a la millora de la incidència de la pandèmia, el passat 25 d’agost es va obrir l’opció de poder rebre visites per als hospitalitzats no positius, però era en un horari molt restringit. Ara a més, també s’introdueix la novetat que no caldrà que sigui sempre el mateix acompanyant qui pugui entrar a l’habitació.

Les visites les podrà efectuar una persona per pacient, i sempre duant l’horari que s’hagi establert en funció de cada àrea/servei. Des de Mútua Terrassa demanen però que l’acompanyant limiti el màxim les seves entrades i sortides del centre i que s’eviti transitar sense motiu per les zones comunes i passadissos.

Els horaris que s’han fixat per a les visites són:

. Plantes generals d’hospitalització: de 9 a 21h

. UCI: de 13.30 a 15h i de 20 a 21.30h

. Plantes de Salut Mental: de 18 a 20h (de dilluns a diumenge) i de 11 a 13h (dissabtes i diumenges)

. Sala de parts i maternitat: 1 únic acompanyant les 24h. A l’àrea de Nounats l’entrada està permesa només als pares.

. Pediatria (Hospitalització i Unitat Observació Urgències): 1 acompanyant les 24h. (Els tutors/pares es podran intercanviar)

. Urgències: de 12 a 16h (Nivell 2)

Les situacions especials relatives als pacients fràgils amb síndrome confusional es tractaran de forma particular.

Des de l’Hospital Mútua Terrassa recorden les normes bàsiques d’accés:

  • Les visites han d’usar obligatòriament mascareta quirúrgica i fer higiene de mans amb solucions hidroalcohòliques a l’arribar a l’hospital i al sortir-ne.
  • Un cop a l’habitació s’ha de respectar la distància de seguretat
  • Durant l’estada a l’hospital hauran de romandre a l’habitació del pacient i evitar transitar per les zones comunes o passadissos, excepte per anar al lavabo. Caldrà abstenir-se també de visitar altres pacients.
  • Les persones amb signes i símptomes d’infecció respiratòria -o en cas de sospita de contacte amb malalt de Covid-19- han d’abstenir-se d’anar a l’hospital.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa