MónTerrassa
Mútua Terrassa rep una eminència mundial en malaltia celíaca
  • CA

El proper dilluns, 10 de desembre, la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa celebrarà la cinquena edició de la jornada científica que organitza periòdicament, amb el propòsit de posar en valor la seva tasca científica i investigadora. La temàtica escollida és la malaltia celíaca i els trastorns relacionats amb la ingesta de gluten. Tindrà lloc a partir de les 9h a l’edifici docent de MútuaTerrassa.

El plat fort de la sessió serà la conferència magistral del professor David S. Sanders, sota el títol “Breaking Bread”, la qual se celebrarà a les 11.30h. El Professor Sanders és consultor i professor de gastroenterologia a l’Hospital Royal Hallamshire (Universitat de Sheffield). Presideix la Societat Internacional per a l’Estudi de la Malaltia Celíaca (ISSCD) i el Consell Assessor de la Salut Celíaca del Regne Unit i és reconegut internacionalment per les seves investigacions en malaltia celíaca, l’alimentació per gastrostomia i l’endoscopia digestiva.

Prèviament, la jornada contempla la celebració d’una taula rodona que tractarà sobre el lideratge de la recerca i la recerca col·laborativa a l’entitat. A la primera part hi intervindrà la doctora Maria Esteve, cap del servei de l’Aparell Digestiu de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa i el doctor Fernando Fernandez Bañares, adjunt al mateix servei, i la segona part anirà a càrrec de la Dra. Carolina Sousa, catedràtica de Microbiologia de la Universitat de Sevilla.

Al final de la sessió es lliuraran els premis als guanyadors de la XIV Edició de les beques de la Fundació Docència i

Recerca 2017:

1. Beca al millor projecte d’investigació a desenvolupar a MútuaTerrassa en l’àmbit de l’Atenció Primària

2. Beca al millor projecte d’investigació a desenvolupar a MútuaTerrassa en l’àmbit clínic-hospitalari o de

laboratori

3. Beca al millor projecte d’investigació a desenvolupar a MútuaTerrassa en l’àmbit de l’Atenció Sociosanitària

4. Beca Final de Residència al millor projecte de recerca per desenvolupar la Tesis Doctoral a MútuaTerrassa

La cloenda anirà a càrrec de Ma Emília Gil, adjunta a la Direcció General i Directora Corporativa de Docència, Recerca i Innovació de MútuaTerrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa