MónTerrassa
Mútua Terrassa promou recerca científica entre professionals d’infermeria

El proper dijous, 12 de maig se celebrarà la 27a edició del Premi d’Infermeria Mútua Terrassa sota el lema “Lideratge infermer, evolucionem amb tu”. Es tracta d’un certamen anual que se celebra per commemorar el “Dia Internacional de la Infermeria” -el mateix 12 de maig- i que té per objectiu donar visibilitat als avenços de les cures infermeres des dels diferents àmbits assistencials dins la pròpia organització i impulsar la metodologia científica.

Deixar enrere la pandèmia

Després que l’edició anterior, donades les circumstàncies de la pandèmia, se celebrés en format híbrid -presencial amb aforament limitat i telemàtic mitjançant el Canal YouTube de MútuaTerrassa- l’edició d’enguany recupera la presencialitat sense restriccions d’assistència tot i que també es podrà seguir en streaming a través de la plataforma Zoom mitjançant l’enllaç següent: https://us06web.zoom.us/j/81199967620

Aquesta 27a edició ha aconseguit aplegar un total de 35 treballs, una xifra lleugerament superior al volum d’estudis que es van presentar l’any passat. D’acord amb les bases del premi, es presentaran en format de comunicació oral una quinzena de treballs escollits pel Comitè Científic i quinze més seran presentats en format pòster, els quals romandran exposats al vestíbul de l’Edifici Docent.

Pel que fa a la presentació dels treballs, s’iniciarà a les 9h i enguany es farà mitjançant quatre taules, les quals estaran moderades per Mamen Nicolás, cap de l’Àrea de Projectes Assistencials d’Infermeria de l’HUMT. Prèviament, a les 8.45h, tindrà lloc la benvinguda de la jornada, la qual anirà a càrrec de Miguel Ángel Molina, director Assistencial d’Infermeria de l’HUMT, Cristina de Paz, cap Assistencial d’Infermeria d’Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa i Susana Lamana, directora de Gestió Assistencial de l’Àmbit de Servei Sociosanitari.

Conferència magistral d’abast internacional


Amb el propòsit de posar en valor la tasca infermera i la transcendència de la situació actual de la professió a nivell internacional, enguany l’acte comptarà amb una conferència magistral sobre les noves línies estratègiques internacionals de la infermeria a càrrec de l’assessora de Polítiques d’Infermeria del Consell Internacional d’Infermeres Hoi Shan Fokeladeh. Aquesta s’esdevindrà a partir de les 13h, un cop presentats tots els treballs, i comptarà amb traducció simultània de l’anglès a català.

Finalment, l’entrega de premis es realitzarà a les 15.30h per part d’Esteve Picola, director general de l’entitat, Yolanda Cuesta, gerent de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa i Ramon Ramells, gerent de l’Àmbit de Servei Sociosanitari. A més, s’aprofitarà el marc de l’acte per entregar les dues Beques d’Intensificació de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa dirigides a professionals d’infermeria de l’entitat.

Nou comentari

Comparteix