Mútua Terrassa, premi especial TOP20

L'hospital ha estat reconegut com un dels 4 centres de l’Estat que s’ha mantingut en els màxims nivells d’excel·lència durant el període 2010-2015

Carles Fontcuberta i Esteve Picola, recollint el premi

Carles Fontcuberta i Esteve Picola, recollint el premi | Mútua Terrassa

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) ha rebut el premi que el reconeix com un dels 4 centres de l’Estat espanyol que s’ha mantingut en els màxims nivells d’excel·lència durant el període 2010-2015. El guardó ha estat lliurat en l’acte celebrat aquest dimecres a l’auditori del Centre d’Art Reina Sofia de Madrid, en el marc de la 18a conferència HOSPITALES TOP 20 que la companyia IASIST organitza anualment amb la voluntat de reconèixer l’excel·lència dels hospitals del país.

El Dr. Esteve Picola, director general de MútuaTerrassa i el Dr. Carles Fontcuberta, director-gerent de l’Àmbit de Servei Assistencial de MútuaTerrassa, han recollit el premi en representació de tots els professionals de MútuaTerrassa que, amb la seva perseverança i perspectiva han fet possible que l’HUMT s’hagi mantingut en els màxims nivells d’excel·lència –de manera ininterrompuda- des de l’any 2010 i fins a l’actualitat. La trajectòria del centre amb els Premis Top 20 es va iniciar el passat 2001 i en el transcurs d’aquests anys, Mútua Terrassa ha recollit nombrosos reconeixements.

Nou comentari