El proper dijous, 10 d’octubre, el Comitè de Lactància Materna de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa (FAMT) ha organitzat la quarta jornada d’actualització en lactància materna amb l’objectiu de continuar formant els professionals que treballen en aquest àmbit per actualitzar els seus coneixements i proporcionar una millora continuada en termes de suport a les famílies, mares i nadons.

Se celebrarà sota el títol “Un repte constant” i la inauguració oficial serà a les 9.15h. Hi intervindran Judit Fernández, directora d’Infermeria de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa, Roger Garcia, cap del servei de Pediatria de l’HUMT i Rosa Puigarnau, adjunta al servei de Pediatria de l’HUMT i presidenta del Comitè de Lactància.

A continuació i com ja és habitual, la jornada s’estructurarà en dues taules rodones “Millorant la pràctica clínica” i “Lactància en situacions especials”. La primera estarà moderada per Pilar Benito, supervisora de l’Àrea Maternoinfantil de l’HUMT i membre del Comitè de Lactància, i s’hi abordaran temes com el patró de creixement normal del lactant alletat, l’evidència i els mites dels Galactagogs o la sexualitat i la lactància.

Olga Ezquerro, llevadora de l’ASSIR del CAP Rambla i secretària del Comitè de Lactància, s’encarregarà de moderar la segona taula, en el marc de la qual es parlarà sobre la lactància materna en zones de conflicte i també sobre la lactància induïda. Al marge d’aquestes dues taules, la jornada contempla un comiat a càrrec de Gràcia Coll i una experiència cultural, en aquest cas protagonitzada per la cantautora Gemma Humet.

Nou comentari