MónTerrassa
Mútua Terrassa obre un nou punt de vacunació sense cita prèvia
  • CA

El Departament de Salut ha impulsat una nova campanya per potenciar la vacunació a les franges amb menys cobertura, com és la dels joves o la d’aquelles persones de poc més de 40 anys. Sota el lema ‘Tu que pots, vacuna’t ARA contra la COVID’, té com a objectiu motivar la ciutadania perquè demani cita durant aquest estiu, abans que els estudiants es reincorporin a les aules. Salut ha recordat que la vacuna és “la millor eina” per lluitar contra la covid-19 i, per això, remarca la importància d’arribar a la tardor “amb una bona cobertura poblacional”.

Durant aquest mes d’agost, Mútua Terrassa ha anunciat que obre un nou punt de vacunació massiva per accelarar la campanya abans que arribi l’hivern. D’aquesta manera, aquelles persones que siguin majors de 40 anys poden ja vacunar-se, sense demanar cita, amb la unidosi de la vacuna Janssen. Per fer-ho, només cal presentar-se a la planta -2 de Consultes Externes de l’Edifici Estació amb el DNI o Targeta Sanitària. L’horari disponible és de 10 a 14h.

També aquesta setmana, des del Consorci Sanitari de Terrassa s’ha obert els CAPs i el CC Montserrat Roig noves hores per vacunar-se amb o sense cita prèvia. Recordem que els joves de 12 a 15 anys han d’anar acompanyats d’un progenitor o tutor legal. Cal portar la targeta sanitària o el document d’identitat. Del 16 al 21 d’agost, els punts de vacunació són: Hospital de Terrassa, CAP Nord, CAP Est, CAP Sant Llàtzer, CC Montserrat Roig, CAP Sant Genís (Rubí), CAP Anton Borja (Rubí), CAP DR Joan Planas (Castellbisbal). A cadascun dels punts se subministra un tipus de vaccí diferent (Moderna, Janssen o Pfizer.

D’altra banda, el Ministeri de Sanitat ha celebrat que el 71,2% dels majors de 12 anys tenen la pauta completa de la vacuna contra la covid-19. En un comunicat d’aquest dimecres, el govern espanyol subratlla que entre la “població diana”, és a dir, la part de la ciutadania per a qui s’ha obert la vacunació, ja hi ha “més del 70%” d’immunitzats i un 82,8% ja té una dosi. L’objectiu fixat pel president del govern espanyol, Pedro Sánchez, d’assolir el 70% del total de la població immunitzada abans que acabi l’estiu encara no s’ha assolit, ja que, segons l’últim informe de vacunació d’ahir dimarts, el 63,2% de ciutadans tenen la pauta completa (29,9 milions de persones).

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Hajar zoukri a novembre 28, 2021 | 15:13
    Hajar zoukri novembre 28, 2021 | 15:13
    Hola quiero cita para vacuna del comida 19
  2. Icona del comentari de: Dounia a desembre 11, 2021 | 08:37
    Dounia desembre 11, 2021 | 08:37
    Hola Quiero la vacuna del covid19 que me la piden el cole

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa