Coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat, MútuaTerrassa ha estrenat recentment tres vehicles elèctrics per als serveis d’Atenció Domiciliària, els quals s’afegeixen al que des de principis d’any està emprant Axioma Solucions -empresa de l’entitat especialitzada en solucions integrals i serveis de suport sanitari-. A MútuaTerrassa l’Atenció Domiciliària comprèn el servei d’Hospitalització a Domicili, el de Prevenció i Malalties Infeccioses així com el Programa d’Atenció Domiciliària i Equips de Suport PADES.

Mútua Terrassa incorpora nous vehicles elèctrics

Els vehicles circulen per l’àrea d’influència de l’entitat -Terrassa, Sant Cugat, Rubí, Viladecavalls, Matadepera i Sabadell- un total de 12h diàries (entre les 8 i les 20h) i realitzen, de mitjana, al voltant d’una quarantena d’atencions diàries. Els nous automòbils substitueixen als vehicles de combustió convencionals de l’anterior flota i s’han incorporat en el marc del compromís social de MútuaTerrassa en termes de sostenibilitat i el medi ambient.

Pel fet de ser elèctrics, els nous vehicles aporten nombroses avantatges a nivell de mobilitat sostenible i eficient, com el fet de reduir a zero les emissions de partícules contaminants i contribuir a la reducció de la contaminació acústica. A més, la nova flota també podrà gaudir de bonificacions de fins al 100% en els peatges o de la gratuïtat en determinades zones d’aparcament.

L’entitat està adherida al Pacte Mundial de les Nacions Unides (Global Compact) des de l’any 2009 i en conseqüència compta amb una llarga trajectòria de compromís i implicació amb la societat. Enguany ha fet un pas més per seguir incrementant la seva contribució social així com el compliment dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) definits per les Nacions Unides.

Tanmateix, a partir de l’1 de gener de l’any vinent, el centre de Terrassa esdevindrà una Zona de Baixa Emissió (ZBE) -ja que es tracta d’una àrea urbana densament poblada i amb nivells de qualitat de l’aire crítics a causa de les emissions derivades de l’alt nivell de trànsit- i amb la incorporació d’aquests vehicles l’entitat s’avança per contribuir a la millora de les condicions ambientals i -per extensió- a la salut de les persones i la seva qualitat de vida.

Nou comentari