MónTerrassa
MútuaTerrassa engega les XIV Jornades de tractament quirúrgic de la columna
  • CA

MútuaTerrassa celebrarà els dies 24 i 25 de novembre una nova edició de les jornades sobre el tractament quirúrgic de les malalties de la columna. Es tracta d’una trobada que enguany arriba a la catorzena edició i tindrà lloc al Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages. Està organitzada pel servei de Neurocirurgia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) i el servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de la Xarxa Assistencial Universitària de Manresa (ALTHAIA).

Dues jornades amb més d’una trentena de professionals

Més d’una trentena de professionals són els que donaran forma al programa de la reunió, la qual s’esdevindrà en el transcurs de dues jornades. Al llarg de la primera s’abordarà la deformitat cervical i s’exposaran alguns casos clínics. El primer dia intervindrà Marcel Garcia Bach, cap del servei de Neurocirurgia de l’HUMT, director juntament amb Núria Selga d’Althaia. Parlarà sobre el tractament quirúrgic del vertigen d’origen cervical. Per altra banda, Isaac Cardiel, adjunt al mateix servei i un dels codirectors, parlarà sobre la prevenció de la deformitat iatrogènica.

En el transcurs de la segona jornada s’esdevindran tres taules centrades en “l’artritis reumatoide, l’espondilitis anquilopiètica i DISH així com la patologia de columna -des d’un enfocament nueorquirúrgic versus traumatològic-“, informen. És en aquesta tercera hi participaran el Edgar Casajuana i Carles Toledano, professionals del servei, en aquest cas per compartir mites i realitats sobre la figura del neurocirurgià i el traumatòleg en termes de tractament de la patologia dels nervis i els ossos en la columna vertebral.

Més sobre Mútua Terrassa

Tal i com informen a la seva web, Mútua Terrassa va ser fundada l’any 1900. És una entitat de benefici social que té per missió el servei a les persones, anticipant i resolent situacions i problemes relacionats amb la salut, l’autonomia personal o el seu benestar. Actua en l’àmbit geogràfic de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa