Per dissetè any consecutiu, l’àmbit de servei Sociosanitari de MútuaTerrassa ha organitzat el tradicional concurs de postals de Nadal; una jornada en la qual es premien les postals nadalenques realitzades pels residents dels diferents centres de dia i residències geriàtriques, de salut mental i de diversitat intel·lectual gestionades per la Fundació Vallparadís de MútuaTerrassa. El centre de dia Roureda, ubicat a Sabadell, ha resultat el guanyador d’aquesta dissetena edició amb la postal “Un Nadal rodó”.

Enguany han estat 17 els centres participants (un més que en la passada edició) i una representació de cadascun d’ells -residents i professionals- s’han desplaçat a la Sala MútuaTerrassa de l’Edifici Docent amb l’objectiu de conèixer el veredicte del jurat, format per diferents representants de MútuaTerrassa i per l’artista terrassenc Robert Cabeza.

Després del rebre el diploma, els participants han aprofitat el seu torn per -coincidint amb l’inici del període nadalenc- recitar un vers o cantar una cançó davant de tots els presents. L’acte ha conclós amb l’entrega del guardó al centre reconegut.

Més enllà d’esdevenir la nadala premiada, aquesta postal es convertirà en la felicitació institucional que MútuaTerrassa emprarà aquest any per desitjar Bon Nadal i Feliç 2020. En aquest sentit, a partir d’aquesta tarda ja estarà penjada a la façana de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

ss

!--akiadsense-->

Nou comentari