MónTerrassa
Mútua Terrassa celebra la 24a edició del Premi d’Infermeria
  • CA

El proper dijous, 17 de maig se celebrarà la 24a edició del Premi d’Infermeria MútuaTerrassa. Enguany s’ha organitzat sota el lema “Infermeres de pel·lícula. Retrat de la professió?”, amb la voluntat de debatre si certament la representació que es fa de la infermeria des dels mitjans de comunicació, el cinema o la indústria audiovisual es correspon amb la realitat o es tendeix a una visió estereotipada de la professió

Es tracta d’un certamen anual que se celebra per commemorar el “Dia Internacional de la Infermeria” -el 12 de maig- i que té per objectiu promoure la recerca entre els professionals d’infermeria de MútuaTerrassa. L’edició d’enguany ha aconseguit aplegar un total de 24 treballs acceptats (3 més que l’any passat).

La presentació anirà a càrrec de Núria Gamell, directora de Gestió Assistencial de l’Àmbit de Servei Sociosanitari de MútuaTerrassa i també hi intervindrà Judit Fernández, directora d’Infermeria de l’Àmbit de Servei Assistencial de l’entitat i Cristina de Paz, cap Assistencial d’Infermeria d’Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa.

A continuació s’esdevindrà la presentació dels treballs, moderats per Mireia Cos, directora tècnica de Casa Vapor Gran. Acte seguit, Ma Teresa Icart, Catedràtica d’Infermeria Comunitària i Salut Pública i autora del llibre “Infermeres al cinema” pronunciarà la conferencia “Infermeres: llum, càmera, acció. Les infermeres que mostra el cinema”.

El lliurament dels premis serà a les 16h i anirà a càrrec del Dr. Esteve Picola, director general de MútuaTerrassa, el doctor Carles Fontcuberta, gerent de l’Àmbit de Servei Assistencial, Ramon Ramells, gerent de l’Àmbit de Servei Sociosanitari i Ma Emília Gil, adjunta a la direcció general de l’entitat i directora Corporativa de Docència, Recerca i Innovació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa