MónTerrassa
Mútua Terrassa acull la 23a edició del Premi d’Infermeria
  • CA

El proper dijous, 18 de maig, tindrà lloc la 23a edició del Premi d’Infermeria MútuaTerrassa, que enguany s’ha organitzat sota el lema Cooperació infermera: humanitzant el món. Es tracta d’un certamen anual de caràcter transversal que se celebra per commemorar el “Dia Internacional de la Infermeria” -el 12 de maig- i que té per objectiu promoure la recerca entre els professionals d’infermeria de MútuaTerrassa.

A partir de les 9h, es durà a terme la presentació dels treballs de recerca que opten al premi d’enguany (són un total de 21 els que s’han acceptat dels 25 que es van presentar). Eulàlia Torres, infermera d’Atenció Primària del CAP Rambla serà la moderadora. Acte seguit, a les 13h, intervindrà Manel Tomàs, infermer responsable de l’Àrea de Cooperació Interna del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, cooperant i cap del sector sanitari de Bombers de Barcelona amb la conferència Projecció infermera, compromís i implicació.

El lliurament dels premis serà a les 16h per part del Dr. Esteve Picola, director general de MútuaTerrassa, el Dr. Carles Fontcuberta, gerent de l’Àmbit de Servei Assistencial, Ramon Ramells, gerent de l’Àmbit de Servei Sociosanitari i Ma Emília Gil, directora Corporativa de Docència, Recerca i Innovació.

Exposició sobre cooperació infermera

Amb l’objectiu de visualitzar l’experiència cooperadora, els passadissos de la primera planta de l’edifici docent acolliran una exposició fotogràfica que recollirà el testimoni de diferents professionals d’infermeria de l’entitat que han realitzat tasques de cooperació a nivell internacional. En aquest sentit, les instantànies -les quals es podran veure des del dijous 18 i fins a finals de mes- aplegaran experiències del Senegal, Equador, Colòmbia, Grècia, Vietnam o Sri Lanka.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa