MónTerrassa
Un mural tot gargotejat reneix ple de flors a Terrassa

De paret tota gargotejada a un bonic pòster de flors: així ha quedat un mur ubicat al barri del Pla del Bonaire de Terrassa. Es tracta d’una de les parets lateral del pavelló poliesportiu, al carrer Mataró. Al llarg d’uns dies, l’artista Irene López Leon, especialista en donar vida a parets mitgeres i abandonades, ha estat l’encarregada de crear una autèntica obra d’art a la via pública. Els veïns han pogut anar seguint tot el procés i n’han quedat encantats, no només de veure el resultat final sinó de poder gaudir en viu i en directe com es dur a terme una obra d’aquestes característiques.

És un dels projectes de Terrassa Walls, que vol donar valor i aportar interès cultural a l’entorn urbà. Aquest format de grans dimensions fa que les obres adquireixin una elevada visibilitat, i s’acabin convertint en una icona de la ciutat. Un dels grans exponents d’aquesta acció es troba a la plaça Cipriano García.

Mural d’Irene López al Pla del Bonaire de Terrassa | Aj. Terrassa

“Gràcies per donar color a la ciutat i bona feina”, ha subratllat l’acalde Jordi Ballart a través de les xarxes socials. També s’ha afegit a la felicitació el tinent d’alcalde Noel Duque que ha recordat que “porta la bellesa als barris també dignifica la ciutat, perquè tots tenim dret a veure coses boniques als nostres carrers”. Des del govern municipal subratllen que aquest mural es troba ubicat en una “de les portes d’entrada a Terrassa”, per la qual, diàriament, hi passa molta gent. Per això, també era important recuperar-la, transformar-la i convertir-la “en quelcom bonic”. L’Ajuntament ha agraït la predisposició de l’AV Pla del Bon Aire per acollir aquest projecte i fer-se’l també seu. L’entitat veïnal s’ha mostrat molt satisfeta amb el resultat.

Abans i després del mural d’Irene López al Pla del Bonaire de Terrassa | Aj. Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa