L’empresa de neteja de Terrassa Eco-equip, SAM està de dol per la mort d’un dels seus treballadors, de només 55 anys. Va ser dissabte, 2 d’octubre. Des de la mateixa entitat s’han fet ressò de la tragèdia a les xarxes socials, especialment a Twitter, on el recorden. “El nostre company Juan Carlos, ahir a la tarda, mentre estava treballant. Tot el nostre suport a la seva família. Que descansi en pau.” Juan Carlos va morir després d’una recollida de mobles. Va pujar al camió, es va començar a trobar malament i el conductor va aturar el vehicle. Es va avisar una ambulància, peró el perssonal sanitari no va poder fer res per salvar-li la vida. Ara s’està pendent de l’autòpsia per saber quines van ser les causes concretes. La missió d’Eco-Equip, SAM és la prestació del servei de recollida de residus sòlids urbans, neteja viària i del clavegueram del municipi.

També ho ha explicat l’alcalde de la ciutat egarenca, Jordi Ballart: “Tot el nostre condol i afecte per a la familia del treballador d’Eco-equip que va morir ahir a la tarda de diumenge mentre treballava. Molts ànims i escalf a tota la plantilla del servei de neteja de la ciutat. Descansi en pau. Són moments molt difícils per la família i pels companys i companyes. Des de l’Ajuntament de Terrassa, en nom de tota la ciutat, els enviem tota la força i escalf en aquests moments.”

El condol de regidors i particulars

Moltes altres persones han volgut mostrar el seu condol, com el regidor del Partit dels Socialistes de Catalunya Marc Armengol: “Força i ànims per a la família i els companys en aquests moments difícils. Toni Maquinista, el germà del mort, li ha donat les gràcies per record.” De la mateixa manera, ho han fet Montse Trullàs i Meritxell Lluís, de Junts per Terrassa; Carles Caballero, d’Esquerra Republicana; Samuel Martínez, primer secretari de les JSTerrassa; la secció sindical SPL-CME Policía Terrassa a més de moltes altres que el coneixien a ell i a la família.

“Un altre company d’Eco-equip que ens deixa mentre treballava en les tasques de neteja de Terrassa, han piulat des d’UGT – Serveis Públics – Ajuntament de Terrassa: “El nostre més sentit condol a familiars, amistats i companyes. Descansa en pau Juan Carlos”.

Comentaris

    Toni Octubre 04, 2021 | 08:57
    Me gustaría que rectificaran la noticia, no fue el domingo, fue el sábado día 2
      Joan Manel Oller Octubre 04, 2021 | 14:15
      Efectivament. I ja està rectificada.

Nou comentari