MónTerrassa
Món Terrassa imparteix un curs sobre xarxes socials a MútuaTerrassa
  • CA
Carles de Castro i Zaida Torregrosa, impartint el curs sobre xarxes socials
Carles de Castro i Zaida Torregrosa, impartint el curs sobre xarxes socials | MútuaTerrassa

!--akiadsense-->

Millorar la relació amb els pacients i ajudar-los a tenir informació de qualitat i que respongui a les seves necessitats és un dels objectius de la tasca assistencial. Molts d’ells accedeixen a Internet i a les xarxes socials a la recerca d’informació sobre la patologia que pateixen ells o els seus familiars i no sempre és veraç ni contrastada pels professionals de la salut. Davant d’aquesta realitat i amb la voluntat de contribuir a orientar-los i assessorar-los en aquesta matèria, aquest divendres MútuaTerrassa ha celebrat la jornada “L’ús de les xarxes socials a l’entorn assistencial”.

La inauguració ha anat a càrrec de Natàlia Albà, directora de Serveis Corporatius de Comunicació. Acte seguit ha intervingut la Dra. Mireia Sans, presidenta de la secció de metges d’e-Salut del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) i directora assistencial del CAP Comte Borrell de Barcelona amb la conferència “El paper del professional sanitari a la xarxa. La identitat digital”.

En el transcurs de la conferència la Dra. Sans ha abordat la presència i l’ús que fan de les xarxes socials els professionals de la salut així com els seus perfils, com els veuen els pacients i seguidors, quin tipus de missatges comparteixen així com els aspectes que cal tenir presents a l’hora de crear-se la reputació digital i “fer xarxa”.

La segona part de la jornada ha anat a càrrec de Carles de Castro i Zaida Torregrosa, community manager i directora comercial del diari digital Món Terrassa i experts en xarxes socials. En aquest cas han realitzat un taller pràctic que, sota el títol “Les eines digitals més eficaces a les xarxes”, ha ajudat a tots els assistents a conèixer més a fons totes les possibilitats de la xarxa social Twitter i han emprat el perfil corporatiu de MútuaTerrassa per exemplificar el funcionament i les característiques de la xarxa en qüestió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa