MónTerrassa
El mocador lila, símbol de lluita i unitat entre les dones de Terrassa
  • CA

El col·lectiu feminista Quart Creixent organitza el proper diumenge 27 de gener, a les 11h, l’acte de presentació del que pretén ser una acció reivindicativa i de visibilitat al Parc de Vallparadís, en concret, es farà a la zona dels hipopòtams (parada de FGC Vallparadís). L’entitat ha pensat d’aquesta manera activar un “sistema en xarxa d’acompanyament i de suport col·lectiu entre dones i persones no cisheteronormatives per respondre a les agressions masclistes i LGTBiqfòbiques”.

Segons expliquen, el motiu que ha empès a dur a terme la campanya és perquè volen denunciar “tots els feminicidis i les agressions, i acabar amb la invisibilització de les diferents violències que s’exerceixen vers les dones i les persones no cisheteronormatives pel simple fet de ser-ho”.

Quart Creixent considera que és necessari “que tots trobem el nostre refugi allà on siguem”, i que una manera clara i visible és a través “d’un mocador lila” convertint-se en “no només una mostra de rebuig, sinó també de sororitat i resistència”. Així, el que es pretén és “respondre a qualsevol agressió amb un mocador lila lligat al braç, per demostrar que no estem soles”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa