MónTerrassa
Terrassa acull la 49a Romería del Rocío de Catalunya

Terrassa ha estat la seu escollida per a la 49a Romeria del Rocío de Catalunya, organitzada per la FECAC. Els actes s’iniciaran aquest dijous, 2 de juny, i finalitzaran el pròxim dilluns, dia 6, al polígon de Can Petit. Dijous està previst que arribi la Virgen del Rocío cap a les deu de la nit, moment que es donarà per iniciada la celebració.

De cada al dissabte, la germandat sortirà dels Bellots sobre les 10 del matí, després de la tradicional missa a les vuit del matí. S’arribarà al recinte del Rocío sobre quarts de cinc de la tarda. Ja a les sis, moment de la presentació de la Virgen a totes les germandats. Diumenge, a les 10h, missa dels Romeros. I dilluns, a les 8 del matí, la missa de l’albada i cantada de la Hermandad del Rocío de Terrassa.

Afectacions al trànsit

La celebració del Rocío implicarà afectacions al trànsit al polígon de Can Petit. Segons informa el Servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa, des de dijous a partir de les dues del migdia, quedarà tallat totalment el trànsit el tram de l’avinguda de Font Sagué, entre el carrer de l’Avenc del Daví i l’avinguda del Vallès. Restarà prohibit el pas fins a les sis de la tarda del dia 6 de juny.

A més, el dissabte, 4 de juny, a partir de les 9 h, i fins dilluns, dia 6, a les 18 h, el trànsit de les vies de la part nord del polígon es podran veure afectades per l’afluència de vehicles i de públic assistent a la Romería del Rocío. S’ha dissenyat un operatiu de regulació del trànsit amb l’objectiu de garantir la major fluïdesa possible i, puntualment, hi haurà restriccions a les següents vies:

 • pont de Can Petit amb avinguda del Vallès.
 • pont de Béjar amb avinguda del Vallès.
 • avinguda del Vallès, entre els dos ponts esmentats.
 • carrer de la Castellassa

Pel que fa a la N-150, quedarà tallada dissabte 4 de juny de 10 a 12 h.

Algunes de les entitats participants, preparant les casetes pel Rocio | FECAC

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Jrmv a juny 02, 2022 | 21:23
  Jrmv juny 02, 2022 | 21:23
  Y luego escuchas a la derecha rancia que en Cataluña estamos marginados..
 2. Icona del comentari de: RMJ. a juny 04, 2022 | 00:34
  RMJ. juny 04, 2022 | 00:34
  Si luego dicen por ahi que aquí en catalunya si no hablas catalán, no te hacen ni caso, y te marginan. Mi padre salio de su tierra, Andalucia, como tantos, y siempre agradecio a la tierra que lo acogio, y le dio las oportunidades que su tierra no le dio, por lo que sea. Pero nunca se sintio rechazado aquí en Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa