MónTerrassa
Tapa 13 cops la matrícula amb la mà per evitar la multa

Ni una, ni dues, ni tres, ni quatre, ni cinc. Tapa 13 cops la matrícula amb la mà per evitar la multa i impedir que el radar l’enxampés. Però l’estratègia finalment no li ha servit per salvar-se de la multa. L’infractor era un habitual de la via, i sabia el punt exacte on hi havia el control, i tenia molt present que sempre la seva velocitat era superior a la permesa, informa ACN.

Davant d’un radar situat a la carretera BV-1248

Els Mossos d’Esquadra han denunciat un motorista que fins a 13 ocasions havia tapat la matrícula del seu vehicle quan passava per davant d’un radar situat a la carretera BV-1248, la que va de Matadepera fins a Sabadell, a la comarca del Vallès Occcidental.

Aquest comportament s’ha repetit en diverses ocasions entre el 16 de març i el 5 de maig

Com ho feia? L’infractor ocultava de manera voluntària amb la seva mà esquerra la matrícula just en el moment de passar pel davant del radar mentre cometia una infracció per excés de velocitat. Aquest comportament s’ha repetit en diverses ocasions entre el 16 de març i el 5 de maig de 2023, i ha estat captat per la càmera del radar del Servei Català de Trànsit (SCT).

Fruit de la investigació dels agents dels Mossos d’Esquadra, la motocicleta va ser localitzada el 16 de maig a Sabadell i el conductor ha estat sancionat amb un total de 3.340 euros de multa i la retirada de vuit punts del carnet.

Els agents van denunciar el conductor per tapar la placa de matrícula en tretze ocasions, per dur una placa de dimensions no reglamentàries i per una modificació tècnica al tub d’escapament. L’import total de les sancions és de 2.100 euros per l’excés de velocitat, 1.040 euros per tapar la matrícula les tretze ocasions i 200 euros per dur-la de manera no reglamentària.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Observador a maig 28, 2023 | 10:06
    Observador maig 28, 2023 | 10:06
    Aixó demostra que, a voltes, el nº 13 porta mala sort.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa