MónTerrassa
La sortida 23 de l’autopista C-16 estarà nou mesos tancada

La sortida 23 de l’autopista C-16 a Terrassa-Viladecavalls, en sentit Manresa, restarà tancada a partir de dilluns 13 de juny de 2022 pels treballs de construcció d’un nou tram del Quart Cinturó, denominat també autovia orbital, B-40 i Ronda Vallès.

Una via inacabada i que molta gemt ja qualifica com les Obres de la Seu, o de la Sagrada Família, i hi ha qui dubta que fins i tot algun dia s’acabin. Ara per ara funciona un petit tram entre la zona de Can Trias de Viladecavalls i el Pla de Bon Aire, que acaba en una rotonda i no té connexió fàcil amb la trama urbana.

B-40, sota el pont de Can Trias  | G.M.
B-40, sota el pont de Can Trias | G.M.

Nou mesos d’obres al nou tram del IV Cinturó

Els treballs que s’iniciaran tindran una durada inicial de nou mesos, segons el Ministeri de Foment. Quan s’obrirà el tram que falta per unir a través del IV Cinturó entre la capital del Vallès Occidental i Abrera és un misteri, de la mateixa manera que ho és el dibuixat entre Terrassa i Sabadell i Granollers. L’empresariat local i comarcal la setmana passada va dir prou, va sortir dels despatxos i es va manifestar al costat dels túnels sota el barri de Viladecavalls. Consideren que la B-40 és un eixi fonamental per afavorir la indústria.

Mentre es treballi, l’Ajuntament recomana a qui utilitzi la C-16/C58 i es dirigeixi al nord de la ciutat que prengui el nou ramal de la C16/C58 cap a la B40, que s’obre el 13 de juny. Qui tingui com a destí concret el barri del Roc Blanc, el millor que pot fer és aprofitar la sortida 22 (Terrassa Sud). Per a qui esplaci a l’est, la 17 és la solució, i per aquells vehicles que van al Centre, la 21.

Concentració Empresarial per la connexió Terrassa-Abrera (B40)/Cristóbal Castro

Ministeri de Foment i Ajuntament han planificat la instal·lació de senyals verticals a les vies afectades

Ministeri de Foment i Ajuntament han planificat la instal·lació de senyals verticals a les vies afectades i es posaran missatges informatius a les pantalles electròniques variables de l’autopista C-16. Per arribar a tothom, es durà a terme una campanya informativa, amb comunicacions de servei amb infografies a les xarxes socials.

En perdre el seu principal accés des de la C-16/C58, l’Ajuntament farà una acció concreta al Roc Blanc. La setmana vinent es repartiran uns fulletons informatius a la via pública per tal d’informar dels canvis i les recomanacions.
de tractar aquesta qüestió.

Nou comentari

Comparteix