MónTerrassa
Sant Llorenç estrena zona d’aparcament senyalitzat i rotatori
  • CA

Sant Llorenç estrena zona d’aparcament senyalitzat i rotatori. Es tracta d’un camp de terra que ha passat a estar pavimentat i regulat. Els treballs han tingut una durada aproximada de dos mesos, durant els quals no s’ha permès que els vehicles hi aparquessin. Ubicat a una pastilla entre els carrers de Cavall Bernat, Montcau i avinguda del Vallès, l’espai ara urbanitzat ofereix un total de 52 places, les quals seran de caràcter rotatiu en horari diürn i permanent en la franja nocturna.

“Tenir més espais per poder estacionar els vehicles era una demanda dels veïns i veïnes del barri, que complementa la que ja es va realitzar el passat més de febrer, habilitant l’estacionament nocturn a l’avinguda del Vallès”, ha manifestat l’alcalde Jordi Ballart, que ha agraït la tasca de l’AV Sant Llorenç.

Nou aparcament de Can Petit, a Sant Llorenç, senyalitzat i regulat | AJ. Terrassa

Més segur i de caràcter rotatiu

Va ser el passat mes de maig, que es va formalitzar el projecte d’obra, i ara, per fi, serà una realitat. El nou aparcament contempla la creació d’un total de 52 places per a vehicles, dos de les quals estaran reservades per a persones amb mobilitat reduïda.

Era una llarga reivindicació veïnal posar fi al solar de terra per reconvertir-lo en un espai més segur. “Després de diverses reunions amb Jordi Ballart, Noel Duque, Lluïsa Melgares i Raúl Ibañez, i tècnics de l’Ajuntament s’ha aconseguit una demanda històrica dels veïns del barri”, han subratllat des de l’AV aquest passat cap de setmana, moment en què s’ha posat en marxa l’aparcament.

Recordem que el terreny no era el més adequat, i en dies de pluja es convertia en una autèntica piscina, inhabilitada totalment, com s’havia queixat reiteradament l’associació veïnal. Amb aquesta acció de reforma el terreny passa a ser sòlid -de ciment- i s’han senyalitzat correctament cadascuna de les places.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa