MónTerrassa
Noves línies del Bus Parc a Sant Llorenç i l’Obac
  • CA

Dissabte, 9 d’abril, entraran en servei quatre noves línies del Bus Parc, tres al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i una altra al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Les quatre noves línies se sumen a les dues existents al Montseny i una a Sant Llorenç, fet que suposarà que en total siguin set línies del Bus Parc les que s’ofereixen tots els caps de setmana i festius de l’any a la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Bus Parc
Bus Parc

De Terrassa a Castellbell i el Vilar per Rellinars

La línia del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, és la M12 que va de Terrassa a Castellbell i el Vilar per Rellinars, amb enllaç amb la línia R5 de FGC a l’estació de Castellbell. Aquesta línia se suma a l’existent M11 entre Terrassa i Mura i Talamanca, per coll d’Estenalles. Les dues línies estan operades per Transports Generals Olesa, amb sis expedicions per dia i sentit els dissabtes, diumenges i festius.

Les línies ofereixen bitllets senzills, vàlids per a tot el dia i que permeten pujar i baixar de l’autobús tantes vegades com l’usuari desitgi, així com bitllets integrats al sistema tarifari de l’ATM de Barcelona i que permeten el transbordament tren-bus, ja que les línies tenen parada en estacions de Renfe i  FGC i faciliten que més visitants puguin arribar des de casa en transport públic.

Finançament compartit Diputació – Generalitat

El servei del Bus Parc es finança entre la Diputació de Barcelona i el Departament de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori, i cada administració aporta el 50 % del cost. Té l’objectiu que els visitants facin servir el transport públic per arribar als parcs com a alternativa al vehicle privat. A més, el Bus Parc permet realitzar diverses excursions i itineraris lineals i connectar diversos punts del parc.

Parc Natural del Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Línia M11 Terrassa – Coll d’Estenalles – Mura / Talamanca

Línia M12 Terrassa – Castellbell i el Vilar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa