MónTerrassa
Una nova app per conèixer segon a segon rutes i horaris de trens i busos
  • CA

Una nova aplicació permet conèixer segon a segon quines son les millors rutes, horaris i incidències de trens i autobusos de tot Catalunya. Es tracta de l’App Mou-te, disponible tant per a dispositius iOs com Android, promoguda pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori i l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM).

L’aplicació disposa d’un cercador que permet trobar les millors rutes combinant tots els transports públics de Catalunya, a més de la bicicleta i el cotxe privat fins als aparcaments d’enllaç de les estacions de tren. L’App mòbil ha aparegut aquest estiu, tot i que ja existia en versió web des de l’any 2010.

Flora Expres.cat i aparcaments de FGC

Mou-te disposa de la informació en temps real de les arribades i sortides de 250 línies d’autobusos, entre les quals tota la flota de la Xarxa exprés.cat. També permet consultar les places disponibles dels aparcaments d’enllaç de les estacions de FGC de Martorell Central, Quatre Camins, Terrassa Nacions Unides, Sant Boi de Llobregat, Terrassa-les Fonts i Sant Quirze; i de les estacions de RENFE de Vilanova i la Geltrú, Cardedeu, Castellbisbal, Cerdanyola Universitat, Mollet-Sant Fost, el Prat de Llobregat. Granollers Centre, Les Franqueses-Granollers Nord i Sant Sadurní d’Anoia. L’aplicació, a més, conté les dades de qualitat de l’aire de les Zones de baixes emissions (ZBE).

L’App incorpora un nou menú de navegació més concret i específic, i un mapa amb una millor usabilitat i focalització on es poden trobar parades i línies, aparcaments d’enllaç, xarxa de carrils bici o Transport a la demanda. A més, dona informació de qualsevol incidència que s’hagi produït a les línies consultables, obres que s’estiguin realitzant (amb rutes alternatives) i horaris actualitzats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa